1.Cezar – sałata lodowa podana z grillowanym kurczakiem, grzankami, sosem i pomidorkami cherry posypana płatkami grana padano – 34,00
2.Grecka – sałata lodowa w sosie vinaigrette podana z oliwkami, świeżym ogórkiem, soczystym pomidorem, papryką, czerwoną cebulą i serem feta oraz grissini -włoskimi paluchami chlebowymi – 32,00
3.Insalata tricolore – panierowana mozarella podana na rukoli z pomidorkami cherry, z sosem vinaigrette i grissini – włoskimi paluchami chlebowymi – 30,00
4.Salmone – grillowany łosoś podany na mixie sałat w sosie miodowo-cytrynowym z pomidorkami cherry, grillowaymi szparagami i prażonymi ziarnami słonecznika oraz grissini – włoskimi paluszkami chlebowymi – 36,00
5.Gamberoni – krewetki w szynce parmeńskiej z rukolą, pomidorkami cherry i sosem balsamicznym podane z grissini – włoskimi paluszkami chlebowymi – 35,00
Pieczywo czosnkowe – 7,00/3 szt