1.Cezar – sałata lodowa podana z grillowanym kurczakiem, grzankami, chipsami z pancetty, sosem i pomidorkami cherry posypana płatkami grana padano – 38,00
2.Grecka – sałata lodowa w sosie vinaigrette podana z oliwkami, świeżym ogórkiem, soczystym pomidorem, papryką, czerwoną cebulą i serem feta oraz grissini -włoskimi paluchami chlebowymi – 36,00
3.Insalata tricolore – panierowana mozarella podana na rukoli z pomidorkami cherry, z sosem vinaigrette i grissini – włoskimi paluchami chlebowymi – 34,00
4.Salmone – grillowany łosoś podany na mixie sałat w sosie miodowo-cytrynowym z pomidorkami cherry, grillowaymi szparagami i prażonymi ziarnami słonecznika oraz grissini – włoskimi paluszkami chlebowymi – 41,00
5.Gamberoni – krewetki w szynce parmeńskiej z rukolą, pomidorkami cherry i sosem balsamicznym podane z grissini – włoskimi paluszkami chlebowymi – 41,00
6. Burrata – burrata podana na rukoli, pomidorach i szynce parmeńskiej z kremem balsamicznym, oliwą extra vergine oraz pieczywem czosnkowym – 37,00
Pieczywo czosnkowe – 9,00/3 szt
OPAKOWANIE NA WYNOS – 1 ZŁ