1.Cezar – sałata lodowa podana z grillowanym kurczakiem, grzankami, sosem i pomidorkami cherry posypana płatkami parmezanu – 21,90
2.Grecka – sałata lodowa w sosie vinaigrette podana z oliwkami, świeżym ogórkiem, soczystym pomidorem, papryką, czerwoną cebulą i serem feta oraz grissini -włoskimi paluchami chlebowymi – 23,90
3.Insalata tricolore – panierowana mozarella podana na rukoli z pomidorkami cherry, z sosem vinaigrette i grissini – włoskimi paluchami chlebowymi – 22,90
4.Salmone – grillowany łosoś podany na mixie sałat w sosie miodowo-cytrynowym z pomidorkami cherry, grillowaymi szparagami i prażonymi ziarnami słonecznika oraz grissini – włoskimi paluszkami chlebowymi – 27,90
5.Gamberoni – krewetki w szynce parmeńskiej z rukolą, pomidorkami cherry i sosem balsamicznym podane z grissini – włoskimi paluszkami chlebowymi – 29,90
6.Pera noci –mix sałat z gruszką, serem gorgonzola, taleggio i pecorino z oliwą truflową, podany z grissini- włoskimi paluszkami chlebowymi – 25,90
7. Italiana – świeży szpinak i rukola w sosie vinaigrette z suszonymi pomidorami i pomidorkami cherry, mozarellą i czarnymi oliwkami podany z grissini i kremem balsamicznym – 22,90
Pieczywo czosnkowe – 5,00/3 szt